Start a new topic

Roli Studio player: doesn't open any more/ask for Roli connect sign in.

Hi every one,


I have 2 lightpads for few weeks now. 

I use them with noise most of the time.

Today I tried to open Roli studio player and I can't.

They ask me to open and sign in with Roli connect. But I'm already connected with Roli connect. 


Thanks for your help,


J


9 people have this problem

Hi Jérôme - thank you for this report - we're currently looking into the cause of this issue.

Is this issue still happening with your setup, or are you now able to authorise and use ROLI Studio Player or ROLI Studio Drums successfully?

Hi Lawrence, Thx for your quick reply and help. it work now. Have a good we. J

I'm having this problem right now. I tried almost everything, even unauthorized my product and authorized afterwards however it didn't work. Please help.

same happening with me

tried to open Roli studio player and I can't.

They ask me to open and sign in with Roli connect though I am already on with Roli connect. 


Thanks for your help,

Lawrence,


I am also having the same issue. has there been a fix for this yet? 

hi roli i have exactly the same issue with the same apps, studio player and studio drums, how did you solve the issue Jerome? 

hi jerome, i have the same problem and i cant get it to work. it open studio for maybe 3 seconds and as soon as i click something it closes

Hello
I have the same problem. (It appeared from the upgrade of the roli connect  to 1.0.9 or from the installation of studio drums). Both drums and player start up and after a moment a screen appears informing me that I do not have access to the roli connect  but I am logged in. (Instruments respond to hardwere but screens are blocked). I reinstalled everything and nothing helped.  Previously, the studio player worked great and did not require any authorization or anything like that.

Sincerely
Marcin

Hello

I have the same problem. (It appeared from the upgrade of the connect role to 1.0.9 or from the installation of studio drums) Both drums and player start up and after a moment a screen appears informing me that I do not have access to the connect role but I am logged in. (Instruments respond to hardwere but screens are blocked) Previously, the studio player worked great and did not require any authorization or anything like that


Hello

I have the same problem. (It appeared from the upgrade of the connect role to 1.0.9 or from the installation of studio drums) Both drums and player start up and after a moment a screen appears informing me that I do not have access to the connect role but I am logged in. (Instruments respond to hardwere but screens are blocked) Previously, the studio player worked great and did not require any authorization or anything like that

That's printscreen of situation

RSP.jpg
(68.3 KB)

Hello, I have the exact same problem as Jerome, and was wondering what the fix was (if any). Thanks in advance for any help!

Hello, I have the exact same problem as Jerome, and was wondering if the issue was resolved - and if so, what the fix was. Thanks in advance for the help!

Hi all, 


We are currently experiencing issues with connectivity to web resources, affecting ROLI Connect and ROLI Studio Player. We are looking into this now and hope to have it resolved shortly. Thanks very much for your patience in the meantime.


Red and the ROLI Support Team

Hi everyone,


We believe this is now resolved. Thanks again for your patience, and please feel free to reach out to us at https://support.roli.com/support/tickets/new f you have any questions. 


Thanks,


Red and the ROLI Support Team

Login to post a comment